Over Ons

Novum Initium

Administratie & Financiële Coaching

Novum Initium, ondersteund en begeleid zzp’ers bij hun persoonlijke en zakelijke administratie.

Novum Initium

Novum Initium is in 2015 opgericht door Theo Vullings. De onderneming is gespecialiseerd in het aanbieden van coaching en ondersteuning welke zich richt op het realiseren van een stabiele financiële situatie en het inzichtelijk maken van de bijbehorende mogelijkheden.

Novum Initium is daarmee dé specialist voor zelfstandige ondernemers en startende Zzp’ers met schulden. Op deze manier begeleiden we je op een persoonlijke en professionele manier naar het zelfstandig kunnen voeren van de financiële huishouding.

Theo Vullings

Oprichter Theo Vullings is geboren in 1985. Hij heeft een ruime ervaring binnen de hotelsector. Daar heeft hij gewerkt binnen een functie waarin zowel het contact met gasten als de financiële administratie van het betreffende hotel centraal stond. Na een werkloze periode werd zijn financiële situatie minder stabiel. Daaropvolgend besloot Theo om te starten als zelfstandig ondernemer.

Zijn doel lag daarbij om mensen de hulp en ondersteuning te bieden welke financiële problemen zou kunnen voorkomen. Een optimale balans creëren tussen zelfstandig werken én een persoonlijk contact met mensen is daarbij altijd het uitgangspunt geweest. Dit zijn nog steeds de sterke kernpunten van het huidige Novum Initium.

Vragen?

WhatsApp bericht sturen
Share This